Informatieavond voor de buurt

Dinsdagavond 5 april praatten we de buurt bij over de komende ontwikkelingen. Het Wooncafé in de WoonOnline aan de Koedijkerstraat was goed gevuld met zo’n 50 buurtbewoners en geïnteresseerden.

Initiatiefnemers Bot Bouw Initiatief en CAS BV hadden architect Maarten Min van Min2 en Evert Stellingwerf van Rho adviseurs uitgenodigd om de woningontwerpen en de bestemmingsplanprocedure toe te lichten. Theo Dohle begeleidde de avond.

Aanwezigen konden vragen stellen over de opbouw en inhoud van het nieuwbouwplan. Er werden onder meer vragen gesteld over bouwhoogtes, de beoogde verbreding van de Hoornsche Vaart en de landschappelijke inrichting.

De reacties waren positief. Hollandse Tuin wordt gewaardeerd als een goede ontwikkeling voor de de buurt en ondernemers in Overstad. Dank ook aan Hein de Jong van WoonOnline voor de gastvrijheid. Enthousiaste buren zijn altijd een perfecte start!

 

Geïnteresseerd?

Ben je nieuwsgierig naar het nieuwbouwaanbod? Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en de komende workshops? Je kunt je inschrijven als geïnteresseerde en de Facebookpagina volgen via www.facebook.com/hollandsetuin. Zo mis je niets!