Uitnodiging voor de zomerborrel

Op zaterdagmiddag 3 september organiseren wij van 16.00 tot 18.00 uur een feestelijke zomerborrel voor bekenden en onbekenden van Hollandse Tuin. Na de succesvolle woonworkshops hebben wij intensief nagedacht over de woonwensen. Bij deze borrel krijg je dan ook onder het genot van een hapje en een drankje een update wat betreft Hollandse Tuin.

In de zomermaanden hebben wij hard gewerkt aan de verwerking van alle woonwensen die in de woonworkshops naar voren zijn gekomen. De resultaten hiervan worden tijdens de zomerborrel gepresenteerd. Verder hebben wij volop nieuw materiaal beschikbaar. Tijdens de zomerborrel krijg je dus de kans om dit splinternieuwe materiaal als één van de allereersten te kunnen bekijken!  Ook zijn de architect en ontwikkelaars aanwezig. Zij zijn tijdens de borrel beschikbaar om vragen te beantwoorden of om een gezellig praatje mee te maken natuurlijk.

De zomerborrel zal een gezellig en informeel evenement zijn waarbij het draait om de kennismaking en/of verdieping van het project Hollandse Tuin Alkmaar. Inschrijven voor de borrel kan door bij het evenement op Facebook te klikken op ‘aanwezig’. Wij hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen tijdens de zomerborrel!