Type Varen (16 woningen, bouwnummers 7 t/m 22)
Prijs vanaf: 399.000 euro v.o.n.
* Alle woningen van dit type zijn verkocht

Aan het water van de vaart komen 16 brede, luxe villa’s met een woningbreedte van maar liefst 7,2 meter.

Oppervlakte en indeling
De woninggrootte is vanaf 160 m2 GBO. Deze riante woningen hebben een inpandige berging op de begane grond. Binnen de muren van je woning kun je veel kanten op. Liever een uitbouw? Dat kan. Sommige woningen hebben al standaard een enkele of dubbele dakopbouw. Op de andere woningen kun je daar optioneel voor kiezen. Een slaapkamer op de begane grond? De keuken als centrale plek in het huis voor het gezin? Je hebt de keuze uit meerdere opties.

De mogelijkheid bestaat ook om de indeling van de bovenverdiepingen aan te passen. Standaard horen bij dit type drie goede slaapkamers. Maar je kunt meer kamers realiseren of een inloopkast maken. Voor de zolderruimte kun je kiezen uit diverse indelingsopties. Mogelijkheden genoeg om de woning op maat te maken!

Buitenruimte
De achtertuin is zonder uitbouw circa acht tot tien meter diep en ligt op het zuidoosten. Vanwege de verspringende oever van de Hoornse Vaart is de tuindiepte niet overal precies gelijk. De woningen hebben een eigen vlonder, waar je een bootje aan zou kunnen leggen. Om dat mogelijk te maken wordt het water van de Hoornse Vaart op plekken een stukje breder gemaakt. Dit deel van het water wordt jouw eigendom. De voortuin is ca. 6 meter diep. Je kunt aan de voorzijde op eigen terrein twee auto’s parkeren. Zo ben je altijd zeker van een plek en staan je auto’s handig voor de deur. De voortuinen zijn zo mee-ontworpen dat je onder een fraaie pergola naar de voordeur loopt. De pergola laten we begroeien zodat er een aangenaam groen straatbeeld ontstaat.

Architectuur
Er zijn voor de gevel 4 verschillende stijlen waaruit je kunt kiezen: Queen Anne, Tudor, Jaren 30 en Klassiek. Hoe jij wilt wonen bepaalt de gevelindeling.

Type Waterlelie (6 woningen, bouwnummers 1 t/m 6)
Prijs vanaf: 389.000 euro v.o.n.*
* Alle woningen van dit type zijn verkocht

Prominent op de hoek van de vaart staan 6 luxe villa’s in een grote boog. Elk van deze woningen is uniek! Geen enkele gevel is hetzelfde.
 

Oppervlakte en indeling
De gemiddelde woninggrootte is 142 m2 GBO. Op de begane grond ligt de inpandige berging en een ruimte die je vrij kunt indelen. Je kunt hier bijvoorbeeld een prachtig kantoor maken, of een heerlijke zonkamer met eindeloos uitzicht over het water richting de Zeswielen vanaf het balkon (richting noordoosten). In de configurator kun je ook kiezen om hier een slaapkamer met badkamer of een extra keukenblok te laten bouwen. Je woont op de eerste etage. Hier heb je een heerlijk ruime woonkamer met veel lichtinval. De zon komt namelijk op aan de zijde van de Ouddorperpolder. Vanaf het middaguur schijnt de zon volop op het ruime dakterras op het zuidwesten, boven je eigen parkeerplaats. Dit is de plek waar je lekker buiten kunt zitten, barbecueën en genieten.

De indeling van de tweede verdieping kun je zelf bepalen. Wil je twee of drie slaapkamers en een badkamer met of zonder bad? Mogelijkheden genoeg om de woning op maat te maken.

Buitenruimte
Je kunt op eigen terrein één auto parkeren. Zo ben je altijd zeker van een plek en staat de auto handig voor de deur.

Type Klimop (4 woningen, bouwnummers 23, 24, 55 en 64)
Prijs vanaf: 379.000 euro v.o.n.*
* Alle woningen van dit type zijn verkocht

Prominent op de uiteindes van de rijen torenen 4 grote hoekwoningen. Wat deze zo bijzonder maakt, is dat ze op de begane grond een vrije hoogte van maar liefst 3 meter hebben! De eerste verdieping heeft een vrije hoogte van 2,6 meter. Op de tweede verdieping verspringt het dak: het voorste gedeelte heeft maar liefst 3,4 meter vrije hoogte en het achterste gedeelte 2,6 meter. Dat is pas ruimtelijk wonen!

Oppervlakte en indeling
De woningen zijn aan de voorzijde 5,7 meter breed en 5,4 meter aan de achterzijde. De gemiddelde woninggrootte is 149 m2 GBO. Binnen de muren van je woning kun je veel kanten op. Liever een schuifpui naar de tuin? Dat kan. De woonkeuken als centrale plek in het huis voor het gezin? Je kunt kiezen uit meerdere opties.

De mogelijkheid bestaat ook om de indeling van de bovenverdiepingen aan te passen. Standaard horen bij dit type twee of drie goede slaapkamers. Maar je kunt meer kamers realiseren of een inloopkast maken. Ook voor de zolderruimte kun je kiezen uit diverse indelingsopties. Mogelijkheden genoeg om de woning op maat te maken!

Buitenruimte
Bouwnummers 55 en 64 hebben een voortuin en grote achtertuin. In de achtertuin staat een berging. Bouwnummers 23 en 24 hebben extra grote tuinen rondom het huis. Ook bij deze woningen staat in de achtertuin een berging. Bouwnummer 23 ligt als bonus ook nog aan het water. Die woning heeft een eigen vlonder, waar je een bootje aan zou kunnen leggen, en een parkeerplaats op eigen terrein.

Type Roos (21 woningen, bouwnrs 25 t/m 39, 56, 57, 60 t/m 63)
Prijs vanaf: 329.000 euro v.o.n.*
* Alle woningen van dit type zijn verkocht

Midden in de buurt staan 21 mooie rijwoningen in 6 verschillende gevelstijlen. Deze rijwoningen zijn 5,4 meter breed. 

Oppervlakte en indeling
De woninggrootte is vanaf 132 m2 GBO. Sommige woningen hebben al standaard een enkele of dubbele dakopbouw. Op de andere woningen kun je daar optioneel voor kiezen. Deze rijwoningen zijn allemaal standaard uitgebouwd zodat er een flinke woonkamer en eetkamer mogelijk is. Standaard horen bij dit type twee of drie slaapkamers. Daarin heb je veel keuze. Je kunt onder andere de hoofdslaapkamer aanpassen, met een grote inloopkast bijvoorbeeld. De zolderverdieping is niet tevoren ingedeeld. Zo kun je een extra slaapkamer realiseren of een grote hobby- of sportruimte. Mogelijkheden genoeg om de woning op maat te maken. 

Buitenruimte
Bij elke woning ligt een voortuin en een grote achtertuin van ca. 9 tot ca. 12 meter diep. De tuinen liggen zowel op het noordwesten als op het zuidwesten. In de achtertuin staat een berging. De auto kun je kwijt op de parkeerplaatsen in de straat.

Architectuur
Er zijn voor de gevel 6 verschillende architectuurstijlen waar je uit kunt kiezen: Queen Anne, Tudor, Jaren 30, Klassiek, Natural en Modern. Hoe jij wilt wonen bepaalt de gevelindeling.

Type Paardenbloem (2 woningen, bouwnummers 58 en 59)
Prijs vanaf: 359.000 euro v.o.n.*
* Alle woningen van dit type zijn verkocht

Midden in de rij woningen aan de noordzijde van de wijk staan twee opvallende woningen, die met een oppervlakte van 156 m2 GBO groter zijn dan de rijwoningen Roos. Hun grootte danken ze aan de bijzondere trapeziumvorm. Omdat de woningscheidende muren schuin weglopen, zijn deze twee woningen rijk aan veel nuttige ruimte. Zo kun je een ruime woon- of eetkamer realiseren aan de tuinzijde en heb je op de eerste verdieping in basis riante slaapkamers.

Buitenruimte
Bij beide woningen hoort een voortuin en een grote achtertuin van ca. 7,2 meter breed en ca. 10 meter diep. Deze ligt op het zuidwesten. In de achtertuin staat een berging. De auto kun je kwijt op de parkeerplaatsen in de straat.

Type Ereprijs (15 woningen, bouwnummers 40 t/m 54)
Prijs vanaf: 224.990 euro v.o.n.*
* Alle woningen van dit type zijn verkocht

Aan de rand van de buurt staan 15 rijwoningen in 4 verschillende gevelstijlen. Deze woningen zijn 5,1 meter breed.

Oppervlakte en indeling
De gemiddelde woninggrootte is 104 m2 GBO. Beneden ligt de keuken aan de voorzijde. Daarachter ligt de woonkamer met eetgedeelte. Je kunt kiezen voor een aanbouw aan de achterzijde voor een nog grotere kamer. Boven zijn twee slaapkamers en een badkamer. Die kun je uitbreiden naar drie slaapkamers. Als je kiest voor een enkele of dubbele dakopbouw is het zelfs mogelijk om op zolder nog extra slaapkamers te realiseren. Of maak je er liever een grote hobby- of sportruimte van? Mogelijkheden genoeg om de woning op maat te maken.

Buitenruimte
Bij elke woning ligt een voortuin en een grote achtertuin van ca. 9,5 meter diep exclusief uitbouw. De tuinen liggen op het zuidoosten. In de achtertuin staat een berging. De auto kun je kwijt op de parkeerplaatsen in de straat.

Architectuur
Er zijn voor de gevel 4 verschillende stijlen waar je uit kunt kiezen: Jaren 30, Klassiek, Natural en Modern. Hoe jij wilt wonen bepaalt de gevelindeling.

  • * Disclaimer:
    Alle genoemde vanaf-prijzen zijn v.o.n. en excl. opties.

    Bovenstaande prijzen zijn geldig tot 1-5-2018.